OVER BAKE YOU HAPPY

Hoii!

Ik, Niki, ben ooit gestart met “Bake You Happy”, omdat ik er altijd erg blij van werd om lekkere dingen voor anderen te kunnen bakken. Ondertussen heb ik ontdekt dat ik het nog leuker vind om anderen te inspireren en helpen, zodat zij zichzelf en de mensen om zich heen ook blij kunnen bakken. Ik heb ontdekt dat ik mijn passie voor het bakken graag deel met anderen en het leuk en gezellig vind om een omgeving te hebben om soort van samen te bakken. 

Voor de mensen die het leuk vinden om meer te weten over wie ik ben, zal ik nog wat meer over mijzelf vertellen. Ik ben 32 jaar en getrouwd en ik woon met mijn man in een mooi huis in Almelo. Bij het huis heb ik een mooie bakruimte, waar ik helemaal los kan gaan. 

 

Ik ben afgestudeerd als Industrieel Ontwerper en heb ervoor gekozen om daar nu niet mee verder te gaan, maar mijn passie te volgen en dit bedrijf op te bouwen. Ook hierin gebruik ik natuurlijk mijn kennis als ontwerper en wil ik de producten zo goed mogelijk op de klanten afstemmen! Ook mijn website en mijn logo en huisstijl heb ik zelf ontworpen. Ik geloof dat ik met mijn naam en logo laat zien waar ik met mijn bedrijf voor sta. Ik wil heel veel mensen blij maken en ik geloof dat bakken mensen blij maakt, dus daar wil ik in helpen! 

In mijn studententijd heb ik ontdekt hoe leuk bakken is en ben ik steeds meer gaan bakken. Ik heb dus geen bakkersopleiding gedaan, maar dit is echt een uit de hand gelopen hobby voor mij geworden. Doordat ik heel veel passie heb voor bakken, wilde ik ook altijd proberen steeds meer te leren en te begrijpen. Dit wil ik graag weer doorgeven aan anderen..  Maar wat ik met deze online omgeving wil creëren is niet een bakschool met een leraar die alles weet (want ik weet echt niet alles), maar echt een omgeving voor en door hobbybakkers, die elkaar kunnen helpen! Samen gaan we onszelf blij bakken!

Contact

Als je vragen, ideeën of opmerkingen hebt, dan mag je altijd contact met mij opnemen. Dit kun je doen door te mailen naar niki@bakeyouhappy.nl of neem contact met mij op via 1 van onderstaande social media kanalen, op Facebook en Instagram kun je ook van de chatfunctie gebruik maken om direct met mij te communiceren. 

Bedrijfsgegevens:

Bake You Happy
7609 VH Almelo
KVK: 66001404
BTW-nr: NL001127197B45

CONTACT - DISCLAIMERPRIVACY VERKLARING - ALGEMENE VOORWAARDEN

©2022 Bake You Happy

 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?